Køberrådgivning til dit huskøb

 

Der er ingen grund til at betale for meget for dit boligkøb. Køb bolig med faglig og professionel køberrådgivning. Slip for bekymringer, besvær og undgå dyre overraskelser i dit huskøb.

Brug 10 minutter og spar op til 10 procent på dit huskøb med køberrådgivning

Køberrådgivning efter branchens retningslinjer

Derfor er det altid en god idé at gøre brug af køberrådgivning fra købhus.dk ved huskøb

Som jeres uvildige rådgiver sikrer jeg, at I kommer godt i mål med jeres boligkøb

Start jagten på jeres drømmeboligen her

Købhus.dk hjælper jer med at undgå dyre faldgruber både før, under og efter jeres huskøb med køberrådgivning

Jeg sikrer jer tryghed i beslutningsprocessen – helt rentefrit og uden gebyr

Spar op til 10 procent på dit boligkøb med vores hjælp

Brug køberrådgivning og få store besparelser på bolig

Det kan ikke nævnes nok gange, at ejendomsmægleren i udgangspunktet altid er sælgers mand. Mægleren er ansat af boligsælgeren til at håndtere salget af sin bolig bedst muligt f.eks. ved at forsøge få en højere salgspris. I kan som potentielle boligkøber med fordel vælge at få købhus.dk til at varetage jeres interesser og få gode råd gennem hele  bolighandlen –  og I får et trygt huskøb.

Ønsker I hjælp til at forhandle den rette købspris?

Hvilke ting er vigtige af afdække under besigtigelsen?

Har I styr på købsaftalens delelementer og betydning?

Hvad er berigtigelse og hvilke dokumenter er vigtige?

Hvilke type bolig er den rette for jer?

Har vi behov for en byggeteknisk rådgiver?

Køberrådgivning ved huskøb

Få et trygt og godt boligkøb uden bekymringer med efter købsaftale-pakken. Skræddersyet til dig, der har skrevet under på købsaftale

Købsaftale

Vi gennemgår sammen købsaftalen og alle øvrige relevante dokumenter, når en I har besluttet jer for at købe bolig

Fejl og mangler

Få overblik gennem hele bolighandlen og  hjælp med de lovmæssige regler for f.eks. fejl, mangler og garantier for jeres bolighandel

Jura

Få hjælp til at sæt dig godt ind i de vigtigste juridiske emner og slip for at jeres huskøb forvandler sig til en dyr oplevelse

Brug køberrådgivning ved dit huskøb og få et trygt bolighandel – Det billigere end du tror

Få hjælp med at sikre, at I får et mere ligeværdig boligkøb og ikke betaler en for høj købspris. Et køb af hus kan får stor betydning for jer resten af livet. I skal sikkert både ud og have lån i banken og låne penge i et realkreditinstitut. Det vil ofte betyde at jeres faste udgifter stiger meget. Køb af hus kan til enhver tid forvandle sig til en dyr oplevelse, som kan få store økonomiske konsekvenser for jeres liv – Lad ikke dit boligkøb forvandle sig fra en god til en træls oplevelse.

Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at en ejendomsmægler ikke må stå for salget af den bolig, som I håber på at købe, samtidigt med at mægleren hjælper jer i samme handel. Ejendomsmæglere er generelt underlagt et strengt regelsæt, som sikrer, at sådanne situationer ikke forekommer i en bolighandel. Sælgers ejendomsmægler kan hjælpe med orientere boligens stand og købsmuligheder, men ikke rådgive jer om selve købet. I kan læse mere om det i ”Lov om formidling af fast ejendom”.

Efter købsaftale-pakken til kun 4.195 kroner

Jeg gennemgår bl.a. boligens dokumenter for eventuelle fejl, mangler og uoverensstemmelser – også mulighed for rentefri betaling på under 420 kroner om måneden.

Læs mere under fanebladet Efter købsftale-pakken i menuen.

Forhandling om pris til kun 4.995 kroner

Jeg hjælper jer med at forhandle med sælger (og sælgers ejendomsmægler) om pris og overdragelsesbetingelser, herunder overdragelse af udemøbler, gardiner mv.

Læs mere under forhandling i menuen.

Tinglysning og refusionsopgørelse til kun 3.495 kroner

Jeg sørger for at berigtigelse af boligkøbet foregår korrekt, herunder sikrer at sælger får udarbejdet og tinglyst skødet på på jeres drømmebolig – også mulighed for rentefri betaling på under 350 kroner om måneden.

Læs mere under fanebladet tinglysning- og refusionsopgørelse i menuen.

Search & Selection til kun 2.795 kroner

Jeg hjælper med finde de bedste boligemner og hjælper også med at gennemgå de vigtigste overvejelser i jagten på jeres drømmebolig – også mulighed for rentefri betaling på under 280 kroner om måneden.

Læs mere under fanebladet Search i menuen.

Rådgiverforbehold i købsaftale til kun 5.495 kroner

Jeg hjælper med at sikre godkendelse af den endelige købsaftale, herunder aftaler evt. forbedringer med sælger før overtagelse af boligen – også mulighed for rentefri betaling på under 550 kroner om måneden.

Læs mere under fanebladet forbehold i købsaftale i menuen.

Køberrådgivning med hjælp fra købhus.dk

Købhus.dk kan bistå en potentiel boligkøber både før, under og efter købet af en privat bolig. Mit opdrag kan både indeholde de mest almindelige ydelser inden for køberrådgivning huskøb– som er indeholdt i købhus-basispakken©. Men også mere specifikke opgaver som f.eks. faglig vurdering og forhandling af købsprisen på jeres drømmebolig.

E-mail: info@købhus.dk
Telefon: 30 95 31 33

CVR nummer: 39676524

Læs om vores Cookie- og privatlivspolitik

Læs om vores Handelsbetingelser

Hvorfor køberrådgivning?

“Med en ejendomsmægler som køberrådgiver får du en ekspert ved din side i handlen. Det kan spare dig for både bekymringer, besvær og penge.”

Dansk Ejendomsmæglerforening

“Boligkøb involverer både jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du handler med.”

Dansk Ejendomsmæglerforening

“I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om dit hjem – rammen om dit liv. Det handler om din økonomi flere år frem i tiden.”

Dansk Ejendomsmæglerforening

Du kan også vælge disse ydelser i vores webshop

køb hus

Rådgiverforbehold

Få et trygt og godt boligkøb uden bekymringer skulle betal kompensation ved fortrydelse

Køberrådgivning koeberraadgivning

Search & Selection

Hvis I vil undgå at købe “katten i sækken”, når I går på jagt efter jeres drømmebolig

Køberrådgivning huskøb ved køb af hus

Prisforhandling

Jeg hjælper med at forhandle med sælger og sikrer den bedst købspris på jeres huskøb i tæt dialog med jer

“Hvad bør boligen maksimalt koste?”

“Hvilke muligheder og begrænsninger indeholder min bolig?”

 

Der er altid mange spørgsmål, når du skal købe bolig

“Dem hjælper vi rigtigt gerne med at give et klart svar på”

Købhus.dk

Det er også en god ide at få hjælp med en vurdering af boligens udbudte købspris med udgangspunkt i boligens beliggenhed, størrelse, og stand. Derudover hjælper købhus.dk også med at vurdere om boligen umiddelbart er en fornuftig investering for jer. Vurderingen tager altid højde for gældende regler, herunder §27 i “Lov om formidling af fast ejendom”.

Derudover bidrager købhus.dk gerne i  drøftelser om muligheder og begrænsninger for til- og ombygninger, behov for byggeansøgning, demografiske forhold for ejendommen herunder radonniveau, risiko for oversvømmelse af boligen eller rådgivning omkring muligheder for udlejning. Derudover hjælper købhus.dk også med at vurdere om en ejerskifteforsikring dækker skader og kan gøre jeres boligsituation bedre.

Købhus.dk arbejder altid indenfor den lovmæssig regulering af køberrådgivning huskøb, herunder §§48 og 49 i Lov om formidling af fast ejendom samt Lov om juridisk rådgivning og tilhørende god-skik-bekendtgørelsen

Begynd nu og få køberrådgivning allerede i dag!