fbpx

Få hjælp af en køberrådgiver med Købhus-basispakken©

Køberrådgivning sikrer jer et trygt og godt boligkøb uden bekymringer
“Normalt er det ejendomsmægleren som indhenter relevante dokumenter og oplysninger om boligen – Men videreformidlingen af disse til jer er ofte mangelfuldt, når I skal ud og købe hus”.

Købhus.dk

En køberrådgiver og en købermægler hjælper med de samme ydelser

Jeg  hjælpe med at sikre, at sælgerens ejendomsmægler overholder sin oplysningspligt og giver jer alle nødvendige oplysninger i forbindelse med jeres boligkøb.

Derudover sammenholder jeg boligens salgsopstilling med de faktiske forhold på bolig. Derudover undersøger og afklarer jeg eventuelle mangler og uoverensstemmelser i tilstandsrapporter og ejendomoplysninger.

Mere specifikt så består Købhus-basispakken af en gennemgang af boligens tilstandsrapport, elinstallationsrapport, energimærkning, BBR-meddelelse, tingbogsattest og servitutter.

På baggrund af gennemgangen vil jeg oplyse jer om specifikke forhold på boligen, som I bør være særligt opmærksom på. Det kan f.eks. være forhold som kræver en nærmere undersøgelse, forsikringsmæssige forhold, sælgers ejerskifteforsikringstilbud og meget mere.

Det er dog vigtigt at understrege, at ejendomsmægler i disse tilfælde er sælgers mand, hvorfor det kan være fordelagtigt for en potentiel køber at overveje brugen af køberrådgivning f.eks. i form af en købermægler.

Køberrådgivning kan i princippet udføres af hvem som helst, det eneste krav er bl.a., at rådgivningsaftalen dokumenteres skriftligt. Derudover skal der i aftalen oplyses om, hvilken uddannelsesmæssig baggrund rådgiveren har. Dansk Ejendomsmæglerforening vurderer dog, at anvendelsen af en ejendomsmægler som køberrådgiver kan spare en potentiel boligkøber for både bekymringer, besvær og penge.

Få hjælp fra en køberrådgiver – det kan altid betale sig

Brug køberrådgiver – pris for vores basispakken er altid lav

Indledende samtale på 30 min

Vi drøfter kort dine ønsker og behov til køberrådgivning igennem, herunder hvor du er i købsprocessen. Vi gennemgår relevante boligemner og drøfter fremtidsperspektiver

Gennemgang af relevante dokumenter

Jeg gennemgår boligens dokumenter for eventuelle fejl, mangler og uoverensstemmelser

Opfølgende skype-samtale på 90 min

Jeg gennemgår alt det grundlæggende i forbindelse med jeres boligkøb, specifikke ønsker og behov. Vi sammenholder sammen både salgsopstilling, tilstandsrapport og meget andet

Hvad koster køberrådgivning

Købhus-basispakken koster kun 2.990 kroner. 

Køb vores mest populære ydelser

 • Købhus-basispakken©

  Købhus-basispakken

  2.990DKK
 • køberrådgiver

  Køberrådgiver-pakken

  3.990DKK
 • Tinglysning af skøde

  Tinglysning af skøde

  2.490DKK
 • Ejerpantebrev

  Forhandling af købspris

  4.990DKK

Køberrådgivning – Vigtige tips

[1] Der udarbejdes et gyldigt energimærke, når en privat bolig (dog ikke f.eks. sommerhuse og fredede bygninger) skal sælges. Boligens energiforbrug beregnes på baggrund af f.eks. varmeinstallationer mm.

[2] BBR står for Bygnings- og Boligregisteret, hvor oplysninger om alle boliger og bygninger i Danmark samles om f.eks. boligens areal, varmeforsyning mm.

[3] Tingbogsattesten viser de forhold, der er tinglyst på ejendommen f.eks. hvem der ejer boligen, om der er gæld knyttet til ejendommen eller og om der er servitutter på ejendommen.

køberrådgiver koeberraadgiver

Hjælp af køberrådgiver

Købhus.dk tilbyder også følgende ydelser:

Læs mere om køb af hus

Læs mere om køberrådgivning

Vent ikke længere. Få køberrådgivning allerede i dag!

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få altid de seneste tilbud og rabatter på vores ydelser sendt direkte til din mail.

Du er nu tilmeldt og vil altid få de seneste tilbud og rabatter