Få hjælp til at finde de bedste boliger og huse til salg på boligmarkedet

Søgning og faglig sortering blandt alle boliger og huse til salg på nettet og hos jeres lokale ejendomsmæglere
“Der er mange boliger og huse til salg på boligmarkedet – Det er derfor vigtigt at få analyseret jeres grundlæggende behov, når I indleder jagten på at finde jeres drømmebolig.”

Købhus.dk

Få rådgivning til at finde de bedste huse til salg i dit lokalområde

Når I skal ud og finde jeres drømmevilla blandt de mange boliger og huse til salg, så er der både store følelser, økonomisk tryghed og potentielle fremtidige udfordringer på spil. Ofte er udgifterne forbundet med at købe og eje en privat bolig den største økonomiske post i en families samlet budget. En beslutning om at investere i en ny bolig har derfor stor indflydelse på jeres økonomi flere år frem i tiden. For de fleste helt op til 30 år, som er den normale længde på et realkreditlån ved køb af en privat bolig.

Derudover involverer et boligkøb mange potentielle problemstillinger inden for forskellige fagspecialer som f.eks. jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Det kan derfor være en god ide for de fleste boligkøbere, at sætte sig ind i de forskellige interessenters udgangspunkt og bevæggrunde, når de indleder jagten på deres kommende drømmebolig.

Det er måske nogle emner, som man hurtigt kan overse, når I tager ud som potentiel køber og ser på huse til salg. Ofte vil jeg kunne bemærke nogle forhold på de specifikke boligemner, som I som potentiel køber ikke selv er opmærksom på. Det kan både være forhold som kan være en fordel og ulempe i forhold til jeres grundlæggende boligbehov.

Navigere rundt i boligmarkedet

Når jeg hjælper med jer med at finde boligemner blandt alle villaer til salg i det valgte lokalområde, så tager min boliggennemgang udgangspunkt i at udelukke de boliger, som kan blive dyrt bekendt for jer. Jeg gennemgår f.eks. de fejl og mangler, som er beskrevet i tilstandsrapporten. Jeg vurderer bl.a. også, om der kan  være fugt- og indeklima problematikker, som tilstandsrapporten typisk ikke medtager.

Tilstandsrapporter dækker kun de umiddelbare tilgængelige dele af boligen, og samtidig vurderes boligen i forhold til boliger af samme boligtype og alder. Jeg hjælper derfor med gennemgå de vigtige bemærkninger i bl.a. tilstandsrapporten og salgsopstillingen, før I tager ud og besigtiger jeres, måske , kommende drømmebolig.

Jagten på jeres drømmebolig blandt de mange boliger og huse til salg starter her

Vi hjælper dig med at finde de bedste boliger som er til salg lige nu

Analyse af jeres boligbehov

Vi gennemgår sammen jeres ønsker og behov samt drøfter jeres økonomiske ramme til boligkøbet.

Drøftelse om forhåndsgodkendelse hos banken

Vi drøfter jeres muligheder for at få en forhåndsgodkendelse hos banken til jeres kommende boligkøb

Finder boligemner

Købhus.dk gennemgår boligmarkedet i det valgte område og finder de tre mest attraktive huse til salg. I den forbindelse vil jeg både gennemgå online boligemner og skuffesager hos de lokale ejendomsmæglere

Klargøring til besigtigelse af bolig

Vi gennemgår sammen salgsopstillingen og tilstandsrapporten på de tre boligemner. Jeg orientere om, hvad I skal være særlig opmærksom på under jeres fysiske besigtigelse af de enkelte boliger.

Hvad koster køberrådgivning med boligemner

Få tre særligt udvalgte boligemner for kun 1.995 kroner, som bygger på en grundig faglig vurdering og ekspertise.

Husk der er mulighed for rente- og gebyrfrit betaling fra kun 199 kroner om måned.

Ydelsen kan med fordel kombineres med købhus-basispakken.

Køb vores mest populære ydelser

Boliger og huse til salg – 3 vigtige tips

[1] Hvis der er steder f.eks. aflåste rum, den byggesagkyndige ikke kan komme til, vil dette blive noteret i tilstandsrapporten. Det er sælgers ansvar, at den byggesagkyndige kan besigtige hele boligen.

[2] Almindeligt slid og forhold, som er forventeligt for en boligtype med samme alder, medtages ikke som skader i tilstandsrapporten.

[3] Salgsopstillingen er en salgspræsentation af en bolig som indeholder lovpligtige oplysninger, billeder, en beskrivelse, tekniske data, økonomiske forhold og servitutter, der direkte påvirker boligens værdi.

huse til salg

Hjælp af køberrådgiver

Købhus.dk tilbyder også følgende ydelser:

Læs mere om køberrådgivning

Vent ikke længere. Få køberrådgivning allerede i dag!