Brug en køberrådgiver i stedet for en boligadvokat

Få de samme ydelser som både ejendomsmægler og boligadvokat tilbyder dig - men betal kun for en hos købhus.dk
“Med et rådgiverforbehold kan I slipper for at betale en procent i fortrydelsesgodtgørelse – Samme ydelse som boligadvokat, bare lidt mere.”

købhus.dk

Du får samme juridiske faglighed og fortrydelsesret, som hvis du bruger en boligadvokat

Hvis jeg finder uacceptable forhold i købsaftalen, som I ikke er bekendt med, så kan jeg være medvirkende til at handlen annulleres, hvis det sker inden for fristen for forbeholdet fra vores side. Hvis alle forhold i stedet kan accepteres, så udarbejder jeg en godkendelsesskrivelse, som jeg videresender til sælgers ejendomsmægler.

Med denne ydelse kan I sikrer jer, at I får et forbehold med i købsaftalen om rådgivers accept af denne. I vil med det udgangspunkt kunne skrive under på købsaftalen, hvis jeg ikke har haft mulighed for at gennemgå købsaftalen. Det sikrer jer i forhold til, at handlen  ikke er endelig, før jeg har gennemgået alle relevante dokumenter vedrørende boligen og godkendt  den underskrevet købsaftale. Det kan f.eks. være i situationer, hvor sælger ønsker at haste salget af en bolig igennem og I dermed kan føle jer tvunget til at underskrive købsaftalen hurtigt.

Brug køberrådgiver i stedet for en boligadvokat – det betaler sig altid

 

Brug for et rådgiverforbehold

Selv om handlen er lukket, når I skriver under købsaftalen, har I faktisk som køber mulighed for stadig at fortryde jeres boligkøb. Husk derfor altid at få et rådgiverforbehold i købsaftalen, når I er ude og kigge på boliger til salg. Så kan I gratis fortryde købet, inden forbeholdet udløber. Typisk arbejder jeg med en frist på mellem 4 til 6 dage, fra I skriver under til fortrydelsesretten udløber – det er dog altid afhængig af jeres specifikke situation.

Derudover har I også en fortrydelsesret, der løber i 6 hverdage efter det tidspunkt, hvor I får at vide, at sælger har skrevet under på købaftalen. Hvis I benytter jer af fortrydelsesretten, koster det jer en procent af købesummen, som kompensation til sælger.

Hvis I vil slippe for at skulle betale kompensation, så gør brug af et rådgiverforbehold i købsaftalen. Derudover hjælper jeg med en faglig vurdering af boligens udbudte købspris med udgangspunkt i boligens beliggenhed, størrelse, muligheder og vedligeholdelsestilstand. Derudover vurderer jeg også  om boligen umiddelbart på længere sigt er en fornuftig investering for jer og holder den op mod andre boliger til salg.

Derudover kan jeg bidrage med drøftelser om muligheder og begrænsninger for tilbygninger og ombygninger, behov for byggeansøgning, demografiske forhold for ejendommen herunder måling af radon, risiko for oversvømmelse af boligen eller evt. rådgivning omkring muligheder for udlejning.

Vores ydelser inkluderer dog mere end du får hos en boligadvokat

Gennemgang af boligens salgsopstilling

Jeg gennemgår salgsopstillingen sammen med jer, så I får et ekstra sæt øjne og vurdering af boligens oplysninger og købspris.

Gennemgang af boligens tilstandsrapport

Derudover kan en købermægler orientere køber om muligheden for at få en forhåndsgodkendelse til lån i forbindelse med et kommende boligkøb

Gennemgang af købsaftale

Jeg gennemgår selve aftaleteksten i købsaftalen, kontroller købsprisen og aftalen for upraktiske forhold vedrørende ejendommens beliggenhed, byggetekniske stand og forsikringsvilkår

Gennemgang af boligens servitutter

Jeg under boligens servitutter og orientere jer, hvis der er punkter, som I skal være særlige opmærksomme på

Afsluttende accept eller fortrydelse af boligkøbet

Hvis gennemgangen fører til, at der ikke er yderligere forhold il købsaftalen, så fremsender jeg godkendelse til sælger. Hvis det derimod ikke kan anbefales, at I gennemfører handlen på aftale vilkår, orientere jeg sælger om, at I ikke ønsker at købe boligen alligevel. Alternativt kan jeg via ydelsen forhandling forsøge at skaffe jer bedre vilkår.

Hvad koster køberrådgivning med rådgiverforbehold

Denne ydelse koster kun 3.990 kroner og kan med fordel kombineres med købhus-basispakken.

Husk at der er mulighed for rente- og gebyrfri betaling for kun 399 kroner om måned 

Køb vores mest populære ydelser

Hjælp af køberrådgiver

Købhus.dk tilbyder også følgende ydelser:

Læs mere om køberrådgivning

Vent ikke længere. Få køberrådgivning allerede i dag!